Da var det en stund siden jeg har latt høre fra meg, men skal bli en ordning på det. Har prøvd på litt blogging på en annen plattform, men savner denne bloggen min her veldig. Det å kunne være sin egen herre på hele og alt, ingen reklame om du ikke vil det selv, men såklart må jobbe intens for å nå ut til lesere. Eneste ulempe med eget domene faktisk. Nok om det snikksnakket…

Over til noe hyggelig, blitt invitert på mat i kveldingen til ei søt jente jeg kjenner og dit kommer også to til jeg kjenner godt, dette blir kjempekoselig. Skal selvfølgelig få tatt bilder for dere 🙂

Jeg var tidliger, nei i forrige uke og kjøpte meg noe ny makeup. Det trengte jeg mye nå så jeg… Det ble isadora merke denne gangen, så får jeg se hvor fornøyd jeg blir med det.

Her er en liten video av de nye produktene jeg kjøpte meg 🙂 Nydelige farger syns jeg selv.

Hva syns du om fargene ?

Snakkes plutselig <3

snapchat: adica

Instagram: ida_caspara

 

Facebook Comments