Ja, huff det er ei stund siden nå. Men jeg har blogget på den andre bloggen min i det siste og jeg kommer til å  forsette med det også. Den inneholder nok lett blanding av hverdagsinnlegg, så derfor har jeg også skrevet Hverdagsbloggen min oppe i under headeren min så dere kan gå inn der og følge meg. Jeg vil prøve å holde denne bloggen her til foto, og fototurer osv, selv om jeg nok kommer til å skrive om det på den andre også tenker jeg hehe.. Men innleggene og bildene blir kanskje ikke det samme. En gang i fremtiden er det meningen jeg skal gå over hit på denne å blogge her igjen, få over alt fra den andre som jeg har hatt siden 2012. Jeg liker wordpress og kunne styre alt selv 🙂 Men det er ikke lett å følge alle herfra syns jeg….

Her er Margeritten min jeg kjøpte, den er aldeles nydelig der den står ute på bordet 🙂

Til du med eget Domene, syns du det er vanskelig å følge eller få følgere? 

Snakkes plutselig <3

Facebook Comments