God formiddag alle flotte mennesker der ute. Våknet opp til en nydelig dag i dag også, har vært oppe i noen timer nå. Har holdt litt på med bloggen, lagt inn bilde av meg selv blant annet(ikke så glad i det)da noen liker å se hvem som er bak bloggen. Jeg blogger fra egen plattform ( eget domene) så går litt tregt med å få på plass alt, skal også få over den gamle bloggen fra en annen plattform jeg blogget på før.

Ellers i dag skal jeg tømme kamera for bilder og gjøre de klare så jeg kan vise fler nye fra tur tidligere denne uka. Tenker også jeg vil se om jeg kan få meg en tur avsted senere for nye eventyr og bilder.

Jeg skal i allefall se reprisen av

Crohnprinsesse – Ingrid Anette Hoff Melkersen

på Tv2 kl 12.00 i dag. En veldig gripende Dokumentar om henne. Jeg fikk ikke sett hele tidligere i uka. Så etter denne kan jeg planlegge utflukter for dagen i dag. 

Ønsker dere en superfin dag så lenge 🙂

 

Facebook Comments