Jeg bor i Kristiansand by, femte største byen i Norge. Dette er virkelig en flott sommerby, har du ikke vært her så anbefaler jeg deg en visitt. For noen dager siden var jeg i byen en tidlig formiddag og med meg hadde jeg kameraet. Nå var det lenge siden jeg har tatt bilder, så ville ta noen nye fant jeg ut. Får nok ikke alle med i dette innlegget for da vil det bli veldig langt, så da deles det opp i to innlegg.

 

 

Dette er tatt i nupen parken, og vannfontenen er ikke satt i gang enda.
Fra nupen parken dette også.

     Fra nupen parken dette også.

Dette er litt lenger opp i byen, veggen til kafen Frk.Larsen
Domkirken som står midt på torvet i byen, altså midt i sentrum .

Dette var litt bildedryss fra byen i denne omgang, det kommer fler. Ønsker dere en superflott dag i finværet ( vi har sol og skyfri himmel ). Snakkes snart

Facebook Comments