Så fornøyd :) 

Er nå ferdig med sjalet, skal få tatt noen bilder å legge ut og ble også ferdig med ett par sokker i helgen, skal ta bilder og legge ut av de også. Ble kjempefornøyd med begge prosjektene mine??snap: handarbeidsida 


Har startet på armene til Marius genseren nå, strikket bolen opp til mønster så ligger den til armene er ferdig 🙂 Strikker begge armene på likt, magic loop 🙂 

Hva strikker dere på ? 🙂 

Snakkes plutselig <3 

Instagram : Håndarbeidsida ( @ handarbeidsida ) 

Snap: handarbeidsida 

Facebook : Handarbeidsida 

Strikkedilla ?

Hei alle sammen . Beklager litt dårlig blogging i det siste, men skal tas opp igjen nå? Strikkedilla er på plass igjen og høsten likeså ??

Har begynt på Marius genser til min søte datter (20år) da den andre er gått ut på » fargene» som hun sier ?skal poste et bilde i morgen av fargene og typ garn ho vil ha ?

Har også fått en stor pakke garn i dag med forskjellige garntyper og farger til forskjellige prosjekter ?der var mye og vil dele dette også med dere iløpet av nærmeste dagene ?

Så følg med her inne for unboxing ??

Du kan på høyre side legge igjen e-Mail så får du automatisk beskjed hver gang jeg legger ut innlegg og du kan følge på snapp og Instagram ?


Denne er min og egostrikk ?Min datter vil ha helt vanlig tradisjonell ?

Har du strikket Marius? 

Hva syns du om Mariusgenser ? 

Snakkes plutselig ???

Følg meg på : 

Snapp: adica (privat) -handarbeidsida (strikking/håndarbeid) 

Facebook : Håndarbeidsida

Instagram : @handarbeidsida 

Twitter: ida_caspara 

Hei alle fine <3

Jeg la i går ut en video om hva jeg tuslet med i håndarbeid … Og der heklet jeg også vaffelmønster, så nå legger jeg ut den videoen jeg så etter, den er enkel forklart selv om den er på engelsk <:)

Jeg hekler selvsagt i bomull da jeg skal bruke til pads og kluter. Men du kan også hekle i ull til teppe eller bomull om du ønsker det 🙂 Håper denne er til hjelp for dere som ønsker å hekle vaffelmønster å ikke kan det eller bare trenger litt oppfrisking i hukommelsen som meg 🙂

Har du heklet noe i dette mønsteret før?

(lov å legge igjen kommentar, så kan jeg beøke din blogg)

Snakkes plutselig <3

Snapp: adica

Facebookbruppe: Håndarbeidsida

Instagram: @handarbeidsida

Blogg: caspara-art.com

E-mail: post@idacaspara.no