Du med Domene! :)

Ja, huff det er ei stund siden nå. Men jeg har blogget på den andre bloggen min i det siste og jeg kommer til å  forsette med det også. Den inneholder nok lett blanding av hverdagsinnlegg, så derfor har jeg også skrevet Hverdagsbloggen min oppe i under headeren min så dere kan gå inn der og følge meg. Jeg vil prøve å holde denne bloggen her til foto, og fototurer osv, selv om jeg nok kommer til å skrive om det på den andre også tenker jeg hehe.. Men innleggene og bildene blir kanskje ikke det samme. En gang i fremtiden er det meningen jeg skal gå over hit på denne å blogge her igjen, få over alt fra den andre som jeg har hatt siden 2012. Jeg liker wordpress og kunne styre alt selv 🙂 Men det er ikke lett å følge alle herfra syns jeg….

Her er Margeritten min jeg kjøpte, den er aldeles nydelig der den står ute på bordet 🙂

Til du med eget Domene, syns du det er vanskelig å følge eller få følgere? 

Snakkes plutselig <3

Kjølig vind

God formiddag alle fine lesere. I dag skinner sola igjen, men vi har litt kjølig vind. Dette bildet er tatt i Nupen parken og der nede er det utrolig fint. Kristiansand er en flott sommerby, så jeg anbefaler et besøk her om du ikke har vært her.

I løpet av sommeren tenker jeg å avlegge et besøk i Dyreparken vår, det er et par tre år siden jeg var der sist og det er nok skjedd noe nytt på den tiden. 

Må nok slenge kamera rundt halsen og ta meg en tur ut i finværet å se om det er noe å fote rundtomkring. 

Plutselig tilbake 🙂 

For å få de siste oppdateringene på bloggen først kan dere følge meg HER

Arendal

Måtte innom en liten tur igjen å vise et nydelig bilde fra flotte Arendal, dette er i Pollen. Det er en flott sommerby det også på varme dager, så anbefaler virkelig en tur dit i sommer. Tar ofte turen dit selv og knipser nye bilder fra byen. Men nå er det natta her hos meg.

Snakkes i morgen. Ha en fin natt alle fine lesere 🙂

Fin dag

Da jeg var på tur tidligere denne uka fikk jeg endelig tatt bilde av den vakre hvitveisen. Så også etter blåveis, men den fant jeg ikke.

Dagen i dag har vært fin, som været ute. Nå er det kveld og litt tv-tid, blad i gjennom kanalene for å se om det er noe spennende på skjermen. I morgen er det Mandag og ny uke igjen, tiden løper virkelig fort syns jeg. 

Ønsker dere en superfin kveld 🙂

Sola varmer

God formiddag alle flotte mennesker der ute. Våknet opp til en nydelig dag i dag også, har vært oppe i noen timer nå. Har holdt litt på med bloggen, lagt inn bilde av meg selv blant annet(ikke så glad i det)da noen liker å se hvem som er bak bloggen. Jeg blogger fra egen plattform ( eget domene) så går litt tregt med å få på plass alt, skal også få over den gamle bloggen fra en annen plattform jeg blogget på før.

Ellers i dag skal jeg tømme kamera for bilder og gjøre de klare så jeg kan vise fler nye fra tur tidligere denne uka. Tenker også jeg vil se om jeg kan få meg en tur avsted senere for nye eventyr og bilder.

Jeg skal i allefall se reprisen av

Crohnprinsesse – Ingrid Anette Hoff Melkersen

på Tv2 kl 12.00 i dag. En veldig gripende Dokumentar om henne. Jeg fikk ikke sett hele tidligere i uka. Så etter denne kan jeg planlegge utflukter for dagen i dag. 

Ønsker dere en superfin dag så lenge 🙂

 

Bia og Blomsten

I dag klarte jeg å fange BIA på kamera. Ikke lett å fote disse amå surre insektene, raske er de også. Jeg måtte være rask på knappen, så av ca 10-bie bilde prøvinger ble to bra. Ble kjempefornøyd jeg med bildene. Veldig gøy å prøve seg på slike bilder også når man er ute på tur i mange timer i det nydelige været vi hadde i dag. Nå er det i grunnen natta, snakkes i morgen og jeg legger ut noen fler bilder fra turen i dag. Ha en fin natt der ute i den store verden 🙂 

Spring time

Å dagen begynte skikkelig flott med sol fra klar himmel. Nå er det litt disig ute, men det er varmt og godt. I dag fikk jeg forespørsel om jeg kan ta portrett bilder av sønnen til ei jeg kjenner, det var kjempekoselig og det vil jeg jo selvsagt gjøre 🙂 Har ikke tatt mye portrett, men tenker det skal gå fint dette. Har for det meste fota natur, nå i det siste mye blomster og landskap bilder tar jeg mye. 

Nydelig farge..
Oppi fjellhylla nydelig blomst.. Finner mange fine villblomster .

Da avslutter jeg dette innlegget og så snakkes vi senere. Ha en flott dag så lenge 🙂