Min vakre by

Fra elva Otra oppe i byen.

Lovte noen få bilder til fra byen min. Det er koselig å tusle i sentrum å knipse litt rundt meg avogtil og kikke på bylivet nå som varmere dager er i kommingen. Det er skjelden jeg går ut i regnvær å fotografere, mye fordi kameraet tåler jo lite vann og det er ikke mye koselig syns jeg. Så jeg er ute når det er opphold og når vi har sol og blå himmel og på kvelder iblant.

Gamle lundsbroa over Otra
street art på en vegg i sentrum

I dag har vi hatt nydelig solskinn, men litt kjølig vind. Takk for at du bladde deg helt ned hit å så på bildene mine og kanskje du leste det lille jeg skrev også.

Hvordan har været vært der du bor i dag ?

Liker du fototurer slik som meg?

Da snakkes vi om ikke lenge igjen 🙂

Min fantastiske by

Jeg bor i Kristiansand by, femte største byen i Norge. Dette er virkelig en flott sommerby, har du ikke vært her så anbefaler jeg deg en visitt. For noen dager siden var jeg i byen en tidlig formiddag og med meg hadde jeg kameraet. Nå var det lenge siden jeg har tatt bilder, så ville ta noen nye fant jeg ut. Får nok ikke alle med i dette innlegget for da vil det bli veldig langt, så da deles det opp i to innlegg.

 

 

Dette er tatt i nupen parken, og vannfontenen er ikke satt i gang enda.
Fra nupen parken dette også.

     Fra nupen parken dette også.

Dette er litt lenger opp i byen, veggen til kafen Frk.Larsen
Domkirken som står midt på torvet i byen, altså midt i sentrum .

Dette var litt bildedryss fra byen i denne omgang, det kommer fler. Ønsker dere en superflott dag i finværet ( vi har sol og skyfri himmel ). Snakkes snart

Oh, lenge siden.. 

 

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her. Vært på noen små fototurer siden sist og mange bilder har der blitt . I dag har vi hatt nydelig vær, litt vind som er kald har vi hatt. 


Nydelige villblomster ?


Litt fler vakre villblomster ? 

Det er så mange flotte blomster ute nå, bare nyte synet av de og fote før de visner? Håper dere har hatt en fin dag og kost dere ? 

Vår i lufta og Macro..

Rene våren igjen ute, men litt kaldt pga havtåka som veltet inn i ettermiddag. Den er nå forsvunnet igjen og ligger langt til havs. Har vært en stille dag, på besøk en tur til ei jeg kjenner som er naboen min borti gata her. Drakk noe kaffi og skravlet så tiden den fløy fort i godt selskap 🙂 Disse bildene tok jeg i går kveldingen og ble selv fornøyd med dem 🙂

Gult og påske

Ingen hvitveis på min vei i dag. Men påskelilje fikk jeg fota, og de er også vakre der de står….

Det er jo ikke så lenge til påske heller nå, så er nok mange som har fått disse utenfor eller inne nå til pynt. Jakten på hvitveisen min fortsetter, ønsker dere en flott kveld så skrives vi.

Tett skydekke

Har ikke hatt så mye fint vær på formiddagen, men det har jo lettet utover dagen så jeg håper det gjør det i dag også. I år har jeg ikke sett hvitveis enda, så har jo lyst å ut på tur for å finne den. Ser mange poster bilder av denne vakre blomsten vår, mens jeg poster kjedelige tåkete værbilder akkurat nå hehehe 🙂 Men innlegg uten bilder er kjedelige syns jeg, så da er det bedre med de bildene syns jeg eller noe annet 😀

Et lite øyeblikk så det ut som sola skulle komme 🙂 ……

Det varte ikke lenge så skyet det helt over igjen. Jaja, den kommer nok iløpet av dagen som i går. Nå skal jeg ha i meg noe lunch, stelle meg og så får jeg se hva dagen bringer. Vi skrives senere, ha en super fin dag så lenge 🙂